top of page

Mijn Verhaal

Mijn naam is Steven Koops en ik ben gepassioneerd door alles wat met beeld te maken heeft. Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door camera's en ben ik actief bezig met het maken van foto's en video's. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een serieuze passie. Ik heb mezelf verder verdiept door tutorials op YouTube te volgen en verschillende soorten video's te maken, van koffiezetapparaatvideo's tot vakantievideo's. Ik nam mijn camera overal mee naartoe en maakte overal foto's van. Uiteindelijk kreeg ik mijn eerste paar opdrachten en besloot ik om meer te doen met mijn passie.

Een andere passie van mij is freerunnen, wat me enorm heeft geholpen bij het filmen en fotograferen. Hierdoor ken ik mijn lichaam goed en weet ik precies wat het kan. Balans is bijvoorbeeld erg belangrijk, en met freerunnen heb ik dat goed geleerd. Voor het filmen gebruik ik mijn hele lichaam, niet alleen mijn handen. Ik streef er altijd naar om het beste uit mezelf te halen en mijn droom is altijd geweest om een eigen bedrijf op te zetten en van mijn passie mijn baan te maken.

Als het gaat om editen, werk ik graag met Adobe Premiere Pro. Dit uitgebreide programma stelt me in staat om mijn creativiteit en focus te gebruiken tijdens het bewerken. Ik haal mijn muziek uit diverse audiobibliotheken en zorg altijd voor goede audio, zoals ruisonderdrukking, sound effects en audio fades. Kleurbewerking is een van de belangrijkste aspecten van zowel filmen als fotograferen, en ik maak gebruik van Adobe Premiere Pro voor het bewerken van video's en Adobe Lightroom voor het bewerken van foto's. Hiermee kan ik alles aanpassen wat ik wil, zoals contrast, belichting, helderheid, kleurcorrectie, enzovoort.

Wat ik zo prettig vind aan dit werk is dat het heel veelzijdig is. Elke keer is er iets anders om te filmen, te bewerken of te fotograferen, wat zorgt voor veel afwisseling en uitdaging.

Screenshot_20230221-232047_Photos.jpg
bottom of page